Stijlvolle kamers in hotel Royal Dragon Hotel Royal Dragon Waterpretpark

Kamers

In het Hotel Royal Dragon zijn 5 soorten kamers: een 2-persoonskamer, 2-persoonskamer Zijzeezicht, 2-persoonskamer Zeezicht, familiekamer & een familiekamer duplex.2-persoonskamer

De 2-persoonskamers zijn zeer verzorgd en sfeervol ingericht. Ze zijn allemaal voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, koelkast, zitje en kluisje. De badkamer is uitgerust met een toilet, bad met douche en haardroger. Elke kamer beschikt over een balkon met een zithoek. Geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen.


2-persoonskamer Zijzeezicht

De 2-persoonskamers zijn zeer verzorgd en sfeervol ingericht. Ze zijn allemaal voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, koelkast, zitje en kluisje. De badkamer is uitgerust met een toilet, bad met douche en haardroger. Elke kamer beschikt over een balkon met een zithoek en zijzeezicht. Geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen.


2-persoonskamer Zeezicht

De 2-persoonskamers zijn zeer verzorgd en sfeervol ingericht. Ze zijn allemaal voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, koelkast, zitje en kluisje. De badkamer is uitgerust met een toilet, bad met douche en haardroger. Elke kamer beschikt over een balkon met een zithoek met zeezicht. Geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen.


Familiekamer

De familiekamer is gelijk aan de 2-persoonskamer, alleen 2 slaapkamers met verbindingsdeur en 1 badkamer. Alle familiekamers hebben zeezicht. Gelegen in het hoofdgebouw. Geschikt voor maximaal 4 personen.


Familiekamer duplex

De familiekamer is gelijk aan de 2-persoonskamer, alleen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, 1 met bad en 1 met douche. 1 badkamer is voorzien van een douche. Geschikt voor maximaal 4 personen.