Prikbord

Gaat u binnenkort naar Hotel Royal Dragon en wilt u weten wie er nog meer gaat? Of bent u er al geweest en heeft u een leuke of slimme tip? Plaats uw bericht op het prikbord.

Er zijn op dit moment 89 berichten.

Uitgebreid zoeken in het prikbord

Toon berichten per categorie: Klik hieronder op een icoontje.

John Schiphouwer (50)
23-05-2011

Vertel

Wij gaan vanaf 10 augustus twee weken. Tips graag?

Plaats een nieuw bericht

Harald (30)
12-02-2012

Tip: doe niet de boottocht door de kloof. Saai, de kloof is een stuwmeer, niet smal of hoog of zo.. Tip: met de dolmus voor €2 of 3? Naar Side. Op 200 meter van het hotel is de doorgaande weg (kijk even op google maps) met allemaal winkeltjes vol met de gebruikelijke namaak prullaria. Niets kopen. Of je moet er op kicken dat mensen zien dat je D&G niet echt is. Maar op die drukke weg komt iedere vijf minuten of zo wel een dolmus die je voor weinig geld naar Side brengt. 15 minuten of zo. Vanaf het busstation is het in 20 minuten langs romeonsecruines maar side dorp lopen. Amfitheater is indrukwekkend. In Side veel leukere winkeltjes. Terug naar busstation: neem dolmus naar evrenski. Vraag chauffeur te stoppen bij royal dragon. Stopt dan weer bij de winkeltjes. Huur een dag een auto en ga richting manavgat en de watervallen. Is leuk om even rond te kijken, maar niet genoeg voor een officiele excursie

nathalie (21)
10-05-2011

Is het echt zo mooooi???

hallo, wij gaan 18 mei naar het royal dragon.. We horen erg veel verhalen over dit hotel en wil wel graag weten wat jullie ervaringen zijn? Is het echt zo moooi? en goed hotel?? ik ben benieuwd, we hebben er in elk geval veel zin aan!!

Plaats een nieuw bericht

miranda (39)
12-05-2011

Het is boven verwachting. Netjes, schoon, super aardig personeel. En het eten pffff super lekker. Heerlijk zwembad, strand heerlijk... eigenlijk is alles gewoon super. Wij zijn gister thuis gekomen van 10 dagen Royal Dragon. Het was echt super. En een tip als je van lekkere coiktails houdt... frozen ocean, super !!!! groetjes en een hele fijne vakantie toegewenst.

Frank van kempen (18)
13-04-2011

Bij boeken

Beste, ik heb een vraag. Is er een mogelijkheid om een vakantie bij te boeken op een kamer? Mijn schoonfamilie gaat van 25-07 tot 08-08 met 7 personen en hebben wel plaats op een kamer maar ik weet niet of er een mogelijkheid is om daar nog bij in te schijven. Graag zou ik een reactie krijgen van iemand. Mvg, Frank van kempen

Plaats een nieuw bericht

Edgard Olislaeger (52)
19-12-2010

Plaats aan het zwembad

Wij gaan volgende zomer naar Royale Dragon, en graag had ik geweten of er voldoende ligplaats is aan het zwembad, ik bedoel zijn er ligweiden (tuin) en lig je niet op elkaar geprakt ?

Plaats een nieuw bericht

Harald (30)
12-02-2012

Zomer is lekker vaag. Juni of augustus? Het is een hee Langgerekt zwembad, ik zag inniet volseizoen altijd plaats. Maar het zandstrand is veel fijner. Goede schaduw, en echt zand. En je hoort meeuwen in plaats van disco

Elvira (42)
01-12-2010

steiger?

Weet iemand of er ook een steiger is en is het leuk voor tieners (13 en 16 jaar)?

Plaats een nieuw bericht

esther (41)
15-12-2010

Er is geen steiger in zee, de zee loopt redelijk rustig af. er zijn ligbedden onder luifels, een bar en restaurant op het strand. mijn kids vinden het aquapark en game room heel erg leuk... (9 en 14 jaar)

pagina 6 van 12