Prikbord

Gaat u binnenkort naar Hotel Royal Dragon en wilt u weten wie er nog meer gaat? Of bent u er al geweest en heeft u een leuke of slimme tip? Plaats uw bericht op het prikbord.

Er zijn op dit moment 89 berichten.

Uitgebreid zoeken in het prikbord

Toon berichten per categorie: Klik hieronder op een icoontje.

kranenburg (55)
19-04-2013

huwlijksreis

hallo, Wij gaan dit jaar voor het eerst naar het roal dragon toe. In mei dit jaar gaan wij trouwen en hebben dit uit gekozen voor een huwelijksreis maar dat weten ze niet bij het reis buraue . om dat we dit nog niet wisten. Is het dan handiger om dit als nog even door te geven. En weet er iemand of er dan in het hotel wat leuks word gedaan voor het bruids paar. vast bedank voor een antwoord.

Plaats een nieuw bericht

corina van vugt (41)
10-05-2013

al zo vast gefeliciteerd met jullie huwelijk. als je bij de balie in het hotel doorgeeft dat je op huwelijksreis bent staat er iedere dag iets in de kamer . en er word meestal een tafel gereserveerd voor jullie wij gaan voor de 3de keer naar dit hotel en vinden het een superhotel wij gaan ook in mei veel plezier met jullie vakantie en huwelijk

Christopher (26)
30-03-2013

Vraag

Ik lees de op verschillende website verschillende afstanden om tot naar Manavgat en Side te gaan. Kan er mij iemand vertellen hoelang het precies duurt om er met de dolmus te geraken? Kan er mij ook iemand zeggen hoelang de transfer rit duurt? Wij hebben een dochtertje van 1,5j die niet kan stil zitten :D En hoe is het eten echt en kan je er echt 24/24 eten? Alvast bedankt voor jullie antwoorden.. Groetjes..

Plaats een nieuw bericht

Christopher (26)
30-03-2013

Wij gaan met ons 3tjes in mei

Wij gaan met ons gezinnetje van 21 mei tot 2 juni. Zijn er nog mensen hier die in deze periode naar Royal Dragon gaan?

Plaats een nieuw bericht

Tamara (22)
12-07-2012

Roken

Mag je roken? Op bepaalde plekken en waar

Plaats een nieuw bericht

Femke (35)
09-07-2012

Kledingvoorschrift

Weet iemand of er een kledingvoorschrift geldt voor het restaurant .

Plaats een nieuw bericht

lotte (28)
23-03-2013

Ik heb gelezen in de vakantie gids van holland international dat mannen een lange broek en dichte schoenen moeten dragen in de het restaurant

pagina 2 van 12